Jumanhi

Când am auzit că se va lansa “Jumanji: Welcome to the Jungle“, în 29 decembrie 2017 și că va juca și Jack Black, am avut parte de cel mai puternic sentiment de incursiune în trecut, în copilăria mea. Pentru că primul Jumanji, cel cu regretatul Robin Williams a fost și este, în continuare, printre filmele mele preferate.

Binențeles că lumea a evoluat. Dacă în primul film jocul semăna mai degrabă cu o Ouija Board și acțiunea se petrecea în lumea reală, asaltată de toate creaturile pământului, noua ecranizare ne propune personajul-avatar, cu anumite skill-uri care este practic aruncat în joc și trebuie să lupte să ajungă acasă. În orice caz, trebuie să văd filmul ăsta. Iar cu Jack Black la microfon sunt sigură că va fi o comedie spumoasă. Ceea ce îmi amintește iar de Robin Williams. Pentru că și el a transformat primul Jumanji într-o comedie spumoasă.

Acum, eu dacă aș nimeri în vreo junglă virtuală, știu sigur că mi s-ar activa instantaneu fobia de insecte mari, în special păianjeni care zboară. Căci, nu-i așa că universul ne-a cam scutit pe noi, europenii, de prea multe specii din aceste minunate insecte care să mai facă și tumbe înalte? Mi se zbârlește pielea numai când mă gândesc la asta: o tarantulă gigantică și păroasă care îmi aterizează direct pe față, ea fiind cât fața mea, pentru că locuiește în junglă și a avut unde să se dezvolte, nu?

Dar dacă tot m-am uitat la trailer cu mare interes, am văzut că avatarurile-personaje au puteri. Ceea ce e fantastic. Pentru că în primul rând aș arăta foarte bine. Nu că ar avea vreo treabă cu insectele, ajungem și acolo. Aș fi un fel de Anjelina Jolie în știți voi care film dar îmbrăcată mai bine. În ceva piele organică, nu piele din aia sintetică ce te strânge și te mănâncă prin toate colțurile imaginabile. Un material sexi și negru pe care nu l-aș simți în săriturile fantastice pe care le-aș face. Evident, minimum 180 de cm, super siluetă, ochi verzi. Musai.

Apoi, aș avea skill-uri: aș știi mixed martial arts la fel de bine ca Emilianenko pe vremurile bune și aș avea tot cam atâta forță, aș avea puterea să văd de fooarte departe și aș fi fearless. Adică aș fi în incapacitatea de a simți frică, indiferent de situație.

(l to r) Nick Jonas, Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart and Jack Black star in JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE.

Așa că în momentul atacului tarantulelor păroase, albastre, mari și țopăitoare, în primul rând, le-aș vedea de foarte departe. Deci aș știi că vin și aș avea timp să mă ascund bine. Nu pentru că mi-ar fi frică, ci pentru că tot timpul e mai bine să stai bine ascuns. Dacă totuși m-ar mirosi cumva, le-aș direcționa sexi într-o groapă mare de muște pe care am avut timp să le prind pentru că am văzut tarantulele de departe și ele s-ar duce să mănânce, normal. Și cu forța mea infailibilă aș doborâ vreo trei copaci rămuroși și multe tufișuri peste ele. După care aș lua ușor de tot o torță mare și aș da foc la toată pădurea. Ta-daam. Eu între timp aș rămâne sexi la marginea ei pentru că și Emilianenko fugea bine cred. Eu sigur aș fugi repede ca avatar. Orice avatar fuge repede.

 

Articol editat pentru #SuperBlog2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here