Sursă: pexels.com

Până acum câțiva ani, spuneam sus și tare că nu mă interesează tendințele, că nu mă îngrăgostesc de haine și că dacă am vreun stil vestimentar, hazardul este de vină. Nu căscam ochii în fața vreunui magazin de pantofi de lux și nu visam rochii pe care le văzusem prin mall-uri dar nu-mi permisesem să le cumpăr. În realitate, și asta era o tendintă, tendința boemă, nepăsătoare, atent cultivată prin blugi largi, pălării și ochelari de soare retro.

Acum am luat microbul. Nu numai că l-am luat dar parcă a făcut simbioză cu întreaga mea ființă. Mă surprind seara, după ce adoarme A. pe Asos sau Fashion Days cu ochii umezi și cu un rânjet larg. Încă nu mă încadrez într-o tendință anume, îmi plac atât ținutele lejere, cu pantofi sport și rochii vaporoase, cât și ținutele extravagante și sofisticate. Alegerea uneia sau celeilalte depinde doar de starea de spirit.

Nu știu dacă aduc vreo noutate vorbindu-vă despre Asos.com, acea piață virtuală magică, cu haine de la branduri excepționale și livrare incredibil de rapidă.

Nu scriu un advertorial deci îmi permit să trec repede peste politețuri și să ajung la brandurile de haine pe care le comand în general de acolo.

  1. Free People

Am auzit prima data despre ei când îmi căutam rochia de nuntă/botez și știam că nu vreau să fie nici clasică, nici albă. Îmi doream ceva în stilul boho și aici am gasit-o. Și e perfectă. Se numește Artemis și nu a fost cale de întoarcere.

Imagine preluată de pe Freepeople.com

Majoritatea hainelor lor sunt rupte parcă din festivaluri. Asimetria și broderiile le sunt tipice iar eu le iubesc cu patimă.

Imagini preluate de pe Asos.com

free people

 

Imagine preluată de pe freepeople.com
free people
Imagine preluată de pe freepeople.com

2. Religion

Este un brand din East End Londra, iar creațiilor lor sunt desprinse din cultura punk a anilor ’90. Însă reinterpretările lor sunt geniale. Sunt cu haine cu atitudine și sunt pe listă, luna viitoare.

religion clothing
Imagine preluată de pe religionclothing.com
religion clothin
Imagine preluată de pe religionclothing.com
religion clothing
Imagine preluată de pe religionclothing.com

3.Ted Baker

Liniile drepte și materialele grele sunt punctele forte. Ele și imprimeurile doesebite. Aceasta ar fi alegerea mea pentru un cocktail.

ted baker
Imagine preluată de pe tedbaker.com
ted baker
Imagine preluată de pe tedbaker.com
ted baker
Imagine preluată de pe tedbaker.com

Majoritatea rochiilor le găsiți pe Fashion Days sau Asos. Despre Free People trebuie să vă spun cu durere că sunt un brand american și vă va costa multicel să comandați direct de la ei, din cauza taxelor poștale. Nu că nu ar merita o dată în viață sacrificiul dar Asos pune la dispoziție destul de multe creații Free People.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here