Nicoleta Botan

Nu am avut putere până acum să ating acest subiect. O cunoșteam pe Nicoleta Boțan și mi-a fost dragă din prima clipă. Ne-am cunoscut la o întâlnire organizată de Work at Home Moms pe tema acomodării la creșă și gifted education.

Ea era formată de Florin Colceag și era radiantă când vorbea despre modul în care trebuie să percepi fiecare copil și ce pârghii trebuie să adopți pentru a-l dezvolta așa cum este: un mic individ cu propriile sale trăsături și propria sa personalitate. Am fost apoi și la gradinița Funnyland, voiam să îi iau un interviu și să îl duc pe Albert acolo.

Mi se părea minunat conceptul ei și tot ce făcuse până atunci acolo. Am discutat cred că două ore, timp în care nu am suspectat absolut nimic. Nu m-a ajutat intuiția aceea de om care a trecut și el prin așa ceva, o relație toxică și agresivă. Am decis să nu aleg totuși creșa din motive de proximitate, siguranță și alte mici amănunte pe care cu siguranță le-ar fi pus la punct în timp. Timpul care acum i-a fost răpit în cel mai brutal mod posibil.

De vineri mă aflu într-o stare de șoc și furie. Pentru că un om valoros, care avea un vis și muncea pe brânci pentru el, o mamă a doi copii nevinovați a pierit într-un asemenea mod. Încă o dată niște instituții, plătite din bani munciți din greu de fiecare dintre noi, nu iau nicio poziție, alta decât o incompetență crasă și o nepăsare strigătoare la cer.

Odihnește-te în pace, Nicoleta! Nu voi uita niciodată discuțiile noastre și ce m-ai învățat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here