Wu Xing share and Play

Zilele de toamnă mohorâtă și cenușie mă îndreaptă direct cu gândul la prieteni, mâncare bună și o sticlă de vin care să se asocieze bine cu preparatele. Acum câteva seri, după o zi agitată la serviciu, stăteam la un semafor, afară burnița încet și nu-mi imaginam altceva decât pătura călduroasă care mă va servi, fără niciun comentariu. Dar planul meu a fost foarte ușor dărâmat de un telefon. Bogdan și prietena voiau să ne vadă pentru că trecuse ceva timp și erau în zonă. Nu puteam refuza așa ceva pentru că m-aș fi simțit o alienată social deja. Am discutat și cu Alex, soțul meu, și am decis că e momentul să scoatem capul în lume..sau în apartament…dar printre oameni.

Dau repede curs invitației și mâ gândesc la mâncare subit. Nu apucasem să mănânc mare lucru la birou, deci era cazul să mă decid rapid și să le intuiesc și lor preferințele. Foamea îmi trezește spiritul de gurmand și aș gusta dintr-o mie de preparate. Ce bine că există mâncarea chinezească a cărei filosofie fix asta este: varietate. Pun mâna pe telefon și comand de la Wu Xing tot ce-mi trece prin cap: orezuri de vreo patru tipuri, vită cu urechi de lemn, furnici în copac, pachețele de primăvară, pui Tushin..în fine..toate nebuniile. 12 cutii de mâncare pe care să le împărțim cu un vin roșu sec bun.

Au ajuns prietenii, a ajuns și mâncarea, am consumat și vinul. A rămas o masă plină de cutii și bețișoare. Soțul meu se pregătea să le arunce când ecologista din mine se revoltă mai ceva ca personajele lui Camus: “Păi stai, ce faci?” Astea se mai pot folosi. Dar cum? Ne-au trecut prin minte tot felul de roboței, cutii de condimente, tablouri in tehnica decoupage.

Norocul meu că mă gândesc la Crăciun începând cu noiembrie și că am apartamentul ticsit de lucruri pe care le poți utiliza și reutiliza. Aveam tot ce îmi trebuie să creez cutii perfecte pentru cadourile de Crăciun. Aveam o pânză mare de iută combinată cu bumbac subțire cu care voiam să îmi fac perdele, dar renunțasem la idee pe parcurs. Așa că ne-am apucat cu toții să creem cutii de Crăciun din cutiile de la Wu Xing curățate și îmbrăcate în iută pe partea vizibilă. Dar trebuia și o fundă sau ceva care să sugereze ideea de cadou. Iar eu aveam doar niște ciucurași aurii pe care voiam să îi folosesc pe post de seturi de cercei. Vă întrebați probabil cum i-am fixat pe cutie? Cu bețișoarele, desigur. Am tăiat bețișoarele în câte trei bucăți, le-am pilit, le-am pictat cu foiță de aur lichidă și am lipit ciucurii aurii de capete. Toată instalația a fost montată pe partea de sus a cutiei, în așa fel încât ciucurii să atârne în lateral. Au ieșit niște cutii de cadouri senzaționale.

Vă recomand să vă jucați și să vă folosiți imaginația înainte de a vă debarasa de orice fel de lucru. Ai o gratificare imediată și poți crea ceva cu adevărat special.

Așa că vă invit și pe voi să vă imaginați ce ați face cu 12 cutii de mâncare chinezească de la Wu Xing și să le puneți în practică.  Wu Xing ne pune imaginația la încercare prin campania Share and Play. Tot ce trebuie să faceți pentru premiile săptămânale sau pentru marele premiu al campaniei, un smartphone Huawei P10 Lite, este să comandați în grup mâncare WU XING, să alegeți una dintre cele 4 provocări și să construiți provocarea aleasă. Apoi îi faceți o fotografie cu care vă înscrieți în concurs.

 

So, let’s Share and Play bright ideas!

 

Articol editat pentru #SuperBlog 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here