#WeAreTheAnswear

Dragele mele,

Answear.ro ne invită pe toți să ne imaginăm cum putem folosi articole vestimentare sau accesorii, în orice situație, în cadrul unei campanii foarte reușite despre care puteți afla mai multe pe website-ul dedicat.

#Wearetheanswear

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați în social media un clip sau o imagine cu hashtag-ul #WeAreTheAnswear, în care să evidențiați cum ați găsit voi o alternativă pentru articole vestimentare, accesorii, încălțăminte și ce altceva vă mai trece prin cap, din spectrul “fashion”. Premiul cel mare: drăguțul Fiat 500. Puteți câștiga și vouchere Answear, iar această campanie are premii garantate pentru orice înscriere (puncte în valoare de 100 de lei pentru cumpărături).

Și pentru că vreau să sparg gheața, vreau să vă povestesc cum am reușit eu să-mi accesorizez cățelul, la nevoie. În urmă cu câțiva ani, am avut pentru o săptămână cel mai drăguț Golden Retriever pe care îl pescuisem din fața blocului. Nimeni nu îi cunoștea stăpânii, nu găsiserăm niciun anunț, așa că m-am oferit să îl adăpostesc, până ce îi vom găsi stăpânii reali.

Desigur că de pe atunci am înțeles, în proporție de 30%, ce înseamnă să ai un copil. Eu, crazy-cat lady, fără experiență cu rasa canină, nu luasem în calcul că trebuie un adevărat ritual de îngrijire. Care începe foarte de dimineață cu plimbarea. În naivitatea mea îi umplusem un mare lighean cu nisip. Evident, nu a funcționat, cățelul la 6 dimineața era proptit în fața ușii și parcă se ținea de “picioare” să nu scape ceva prin casă. Era un gentleman convins. Însă întâmplarea făcea că nu aveam lesă. Și nici nu puteam merge cu el așa, liber pe stradă, să cumpăr una.

Astfel se naște povestea mea de accesoriu folosit într-o manieră alternativă. Am găsit o curea metalică cu pietre albastre, am accesorizat cățelul și am mers așa până la un pet shop, de unde i-am cumpărat ce trebuie 🙂 Desigur, îi era puțin cam mare în jurul gâtului, eu a trebuit să leg o eșarfă în capătul curelei să mai capăt câțiva centrimetri și să nu fac umbră câinelui, dar a funcționat de minune.

 

Acum cățelul nu se mai află în posesia mea, i-am găsit stăpânii și tare s-a mai bucurat (cățelul avea în realitate 10 ani și se afla sub tratament). Dar cureaua încă o am și cu drag, v-o prezint mai jos:

#WeAreTheAnswear

Am și un alt exemplu în cap, pentru că îl folosesc des: cele mai frumoase bucle wavey le obțin după baia de seară: îmi usuc părul câteva minute și folosesc o eșarfă pe post de turban, în care prind tot părul: volum, bucle lejere, tot ce vrei pentru diminețile în care te grăbești 😀

Haideți și voi în competiție! Sunt sigură că aveți niște exemple hilare și ingenioase, acolo în repertoriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here