answear.ro

Îmi amintesc de parcă era ieri, deși a fost acum câteva săptămâni, o apariție de-a mea care se află în topul celor mai neadecvate apariții vestimentare, pentru că au mai fost.

Este destul de evident faptul că ne construim ținuta în funcție de așteptările pe care le avem despre acel eveniment. Și dacă, de cele mai multe ori, poți obține ceva informații de culise, de la alți participanți, din galeriile de imagini de la ediții anterioare sau conturi de Instagram (unelte sunt destule, inspirație să ai), eu de data aceasta am fost o visătoare. Și mi-am lăsat așteptările să își joace rolul așa cum vor ele, în lipsa unui regizor.

Era vorba despre un eveniment foarte slicky la care urmau să fie prezenți mai-marii industriilor creative, de blogging, de digital din România. Evenimentul era organizat la un hotel de lux din Capitală, deci nici prin gând nu mi-a trecut să nu îmi pun pe mine o ținută care să mă scoată în evidență din prima. Pentru că în acel moment, fața mea nu spunea multe acestor oameni, eram novice în ale blogging-ului și am concluzionat că e cazul să îi cuceresc prin ținută și atitudine.

Așa că am apelat la o rochie asimetrică în nunațe de roz-pudră și negru, o combinație fantastică de culori și forme dacă mă întrebați pe mine. Am avut un moment de ezitare privind încălțămintea și acela a fost momentul crucial în care am comis-o. Eu sunt o persoană care nu se simte confortabil pe tocuri înalte. Prima mea idee a fost să combin acea rochie cu niște teniși. Dar am revenit asupra deciziei, considerând că mai bine sufăr decât să o dau în penibil. Așa că am apelat la piesa de rezistență: cizme cu toc, foarte înalte, mulate pe picior. Buun. În mintea mea arătam excelent.

Dar am ajuns la eveniment. Șoc și groază! Absolut, dar absolut toți oamenii, fie ei mari sau mici, înalți sau scunzi, VIP-uri sau necunoscuți, erau îmbrăcați în cele mai casual ținute posibile. Am întrezărit printre lacrimi mulți blugi, sacourile bărbaților însoțite de tricouri și ghete la fel de casual. Am simțit că fac implozie. Eram îmbrăcată ca la gală și mi-am atins scopul mai mult decât mi-aș fi dorit. Chiar mă observase toată lumea. Dar toată lumea. Capete se întorceau, sprâncene se ridicau, pufnituri se auzeau.

Acum, derulând șirul evenimentelor, nu rochia elegantă a fost problema. Moda ne permite acum o versatilitate fantastică de combinații. Ținuta mea putea fi adecvată foarte ușor evenimentului dacă apelam la niște cizme în care să mă și simt bine. Să vă dau câteva exemple:

 answear.ro

answear.ro answear.ro

answear.roanswear.ro

Și binențeles că exemplele pot continua acum la infinit, după ce tragedia s-a produs. Dar am făcut o rezoluție cu mine, așa cum faci în general de Revelion. Eu am făcut o rezoluție vestimentară: “Niciodată Olgo, dar niciodată nu mai mergi la vreun eveniment, fără să te informezi înainte despre dress-code-ul lui”. Amin!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here