Therme

Azi-dimineață m-am trezit cu un chef nebun de apă. A fost o zi perfectă și pentru parcuri dar parcă m-am săturat momentan de ele. Cred că cei doi ani în care am stat acasă și băteam zilnic câte unul și-au pus amprenta. Și cum nu merseserăm niciodată la Therme (știu, e un must-see dar l-am ratat cu brio până acum) și aveam și chef de condus am decis repede. Vom merge să vedem de ce intră locul ăsta în toate articolele de recomandare ale aproape tuturor mămicilor blogger și nu numai.

Drumul a fost decent până acolo. Imediat după ce treci de Otopeni se ocupă Waze-ul și te aduce direct în parcare. Iubesc și urăsc în același timp aplicația asta. O iubesc pentru că mă scapă de multe ori de aglomerație, dar când e luată pe nepregătite de multe schimbări de direcție stânga, dreapta se cam pierde și te pierde și pe tine.

Am ales zona The Palm. Citisem pe site-ul lor că e o zonă dedicată și copiilor sub 3 ani pentru că fac mai puțin zgomot și e totuși o zonă de relaxare. Ha-ha! Albert a reușit să strice o clasă întreagă de nu știu ce pilates în apă și meditație cu urlete și plânsete. Copiii sub 3 ani or fi poate mai puțin mobili dar când li se pune pata pe un mediu nou, numai zen nu sunt.

Am intrat și mi-a plăcut ce am văzut. E într-adevăr imprsionant când mergi pentru prima dată. Însă imediat cum am intrat au început urletele. Și pentru că cel mai bine e în brațe, dar copilul are acum 16 kg, am căutat un șezlong să mă pot așeza cu el până se calmează și nu am găsit. Erau toate ocupate deși era destul de devreme. Cred că am ajuns în jurul orei 10:00. Așa că am stat pe o margine și ușor-ușor s-a acomodat. Nu am găsit decât un șezlong până la sfârșitul aventurii dar nu ne-am folosit de el decât pe post de cuier, pentru că Albert a prins rapid gustul apei și la propriu și la figurat. A fost greu să-l scot de acolo să mâncăm ceva.

Mâncarea e undeva spre mediu. Nu m-a impresionat. Dar nu am fost în toate zonele, deci pot vorbi doar despre acel take-away din zona Palm. Prețurile piperate. Un minus e faptul că e o zonă dedicată și copiilor sub trei ani dar nu au niciun meniu baby friendly dedicat (știți voi: fără sare, prea multe condimente, prăjeală etc.). Mi-ar plăcea să văd mai des locuri care oferă această variantă.

Un alt minus este că zona The Palm e totuși destul de înghesuită. “La sol”. Nu prea ai spațiu de mișcare pentru șezlongurile din spate, trebuie să ocolești mult să ajungi la zona de restaurant. Pentru un copil mic poate fi obositor.

Însă nu sunt o cârcotașă. Locul este într-adevăr o oază de relaxare și este mult peste ceea ce am văzut până acum în materie de “paradisuri acvatice”.  Voi încerca totuși și în cursul săptămânii când sper că pot trece prin toate experiențele oferite de ei.

Asta e o fotografie făcută de mine. Cele pe care le găsiți pe site sunt mult mai reușite 🙂

Therme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Please enter your name here